Dummy

De liefde/passie voor hout zit in mijn DNA. Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd met het creëeren van houten voorwerpen. De keuze om mijn beroep ervan te maken was dan ook niet meer dan voor de hand liggend.

Mijn opleiding tot het ambacht van meubelmaker begon op het Markiezaat College in Bergen op Zoom. Daar heb ik niveau 2 afgerond. Na een half jaar in Nieuw-Zeeland te hebben geleefd, ben ik na de zomer van 2011 begonnen met mijn niveau 4-opleiding Meubelmaker/(Scheeps)Interieurbouwer aan het Hout en Meubulerings College in Rotterdam. In de zomer van 2014 heb ik deze afgerond met een extra oorkonde voor mijn examen meesterstuk als Excellent Geslaagde. Mijn carierre als meubelmaker kon nu écht beginnen.

Mijn passie voor het houtbewerken werd beloont. Het aantal opdrachten groeide en de stap kon snel worden gemaakt om mijn eigen onderneming te starten. Hans de Visser – Meubelen en Houtbewerking was geboren. Naast liefde voor hout, staan vakmanschap en precisie centraal. Uiteraard neemt duurzaamheid ook een belangrijke plaats in, in (het uitvoeren van) mijn ambacht.